IMG_5131

BEHANDLINGER

Powder Brows


Powder Brows er den nyeste teknikken innen makeuptatovering, og har raskt vokst til å bli en meget populær behandling som gir en pudret og naturlig look. Powder Brows er stort i utlandet og har kommet til Norge, og jeg tror det vil bli enda større her til neste år. Behandlingen en går ut på̊ å implantere pigmenter med en tatoveringsmaskin i epidermis. Teknikken er skånsom og gir ikke huden store traumer. Det er en av grunnene til at jeg holder kurs i Powder Brows, jeg vil spre denne flotte og naturlige teknikken til andre som er interessert i permanent makeup.

I motsetning til Microblading gir Powder Brows ikke arr. Powder Brows er trygt, naturlig og passer alle hudtyper.

Powder Brows er neste steg til naturlige bryn, og bør gjøres i to omganger for best og penest resultat. Det vil dannes tynne skorper som skal løsne av seg selv. Man skal ikke plukke på skorpene. Når skorpene faller fra huden tar de med seg noe av pigmentet, og dermed blir brynet noe ujevnt. Refill er da nødvendig for å gjøre det jevnere. Under tilhelingsprosessen må man være forsiktig med soleksponering, bading i svømmebasseng og badstue. Man skal behandle området som et skrapsår.

Powder Brows holder i opptil to år, men en årlig oppfriskning av farge anbefales. Nina Do er utdannet PMU-artist fra 2015 og har Powder Brows som spesialkompetanse. Hun er kursholder innenfor dette feltet og holder jevnlig kurs for norske klinikker.


Bestill Time


Microblading


Microblading er en manuell form for permanent makeup. Teknikken består av å implantere pigment ned i huden med et microtynt blad som bestå av små nåler. Vi lager hårstrå som er tynne og skarpe slik at det sees mest naturlig ut. Metoden er ideell for alle som vil fremheve brynene sine. Fargen matches din egen for at hårskråene skal blende inn med dine naturlige hår.

Resultat
Resultatet er en lekker, naturlig og fyldigere bryn. Brynene virker mørkere med en gang, men dette blekner betydelig over en til to ukers periode. Det er ikke lett å forutsi hvor godt huden holder på fargen. Fet hudtype holder fargen mindre enn normal til tørr hud. Resultatet kan vare opptil 18 måneder, og vil gradvis forsvinne. Det er anbefalt påfyll en gang i året for å holde på formen og fargen.

 

Hvem kan ikke få Microblading
  • Gravid og ammende
  • Diabetikere
  • Hypertrofiske arrdannelse
  • Svært fet hud

 

Viktig info etter behandling
Det vil danne en skorpe som vil falle ut mellom 5-7 dager. Det er svært viktig at du ikke drar ut skorpen, men la den falle ut av seg selv.  Det skal også brukes en spesialkrem, morgen og kveld til skorpen faller av.  Unngå følgende:
  • Direkte sol på brynene etter behandling. Bruk høy solfaktor for å bevare fargen når du er ute i solen
  • Basseng og sauna 1 uke
  • Trening de første 2 dagene
  • Sminke på bryn i 1 uke

Bestill Time