EXPRESS BEAUTY

OM OSS

I salongen benytter vi kvalitetsprodukter på behandlinger vi tilbyr våre kunder - utført av kvalifisert helsepersonell med dokumentert utdanning og sertifisering. Vi vil gi kundene en best mulig behandling, på en rask og effektiv måte til konkurransedyktige priser. Express Beauty drives av en dyktig kosmetisk sykepleier og en dyktig negledesigner.

nina0101


Nina Nga Do

Utdannet sykepleier fra 2001. Jobbet på kardiologisk sengepost i 15 år. Videre er hun utdannet i kosmetisk og dermatologisk sykepleier ved Høgskolen i Sørøst-Norge Senzie akademiet

Nina jobber til daglig med medisinsk rynkebehandling, fillers og kjemisk peeling.Nina er utdannet PMU artist, og jobber daglig med Powder Brows, Microblading, Eyeliner og Lip Blush. Hun holder regelmessige kurs, og hun har gode referanser fra flere vellykkede kurser holdt for klinikker i Norge.

ingenbilde


Cecilie Thu Lan Duong

Sertifisert i 2010 innen negldesign og pedikyr behandling. Åpnet sine egne neglsalonger i over 9 år - to i Drammen og en i Oslo. 

Flere års erfaring både med praktisering av negldesign og pedikyr behandlinger. Cecilie holder også kurs innenfor manikyr og pedikyr.