Velkommen til oss!

Medisinsk hudpleie og neglbehandling er i høysetet hos Express Beauty. Innen hudpleie benytter vi renommerte og veldokumenterte høykvalitets produkter som f.eks. Dermapen, Environ, Risvoks, IBD, OPI og Callus Peel.

Vi tilbyr også neglbehandling, fotpleie, massasje og permanent makeup.

 

I salongen benytter vi kvalitetsprodukter på behandlinger vi tilbyr våre kunder – utført av kvalifisert helsepersonell med dokumentert utdanning og sertifisering. Vi vil gi kundene en best mulig behandling, på en rask og effektiv måte til konkurransedyktige priser.

 

Express Beauty drives av to engasjerte hudterapeuter og negledesigner.

Nina Nga Do

Utdannet sykepleier fra 2001. Jobbet på kardiologisk sengepost i 15 år. Videre utdannet i kosmetisk og dermatologisk ved Høgskolen

i Sørøst-Norge.

 

Nina har i tillegg spesialisert seg på permanent Makeup og har deltatt på flere Master Class av kjente artister i utlandet.

Sertifisert i 2010 innen negldesign og fotspa behandling.

Åpnet sine egne neglsalonger i over 6 år – to i Drammen og en i Oslo.

 

Flere års erfaring både med praktisering av negldesign og fotspa behandlinger. Har også holdt flere kurs innen samme tema.

Cecilie Duong

 

Hjem  I BEHANDLINGER  I PRISLISTE  I GALLERI  I BESTILL TIMEOM OSS  I KONTAKT

Express Beauty Sørlandssenteret Tlf: 483 95 698, Man-fre: 10–21, lør: 10–19  •  Express Beauty Storo Storsenter  Tlf: 483 95 888, Man-fre: 10–21, lør: 10–19