BEHANDLINGER  I PRISLISTE  I GALLERI  I BESTILL TIMEOM OSS  I KONTAKT   


HUDPLEIER

 

Wax

Hårfjerning med voks. Fjerning av hår med voks er egnet for både kvinner og menn. Håret må være rundt 3-5 mm langt for best resultat. Du bør ikke barbere eller bruke hår-fjernings kremer (for eksempel Veet) på området i ca. 10 -14 dager før din time.

 

Vokser du bør du la det gå ca. 4 uker før du vokser deg igjen. Både før og etter behandlingen bruker vi tilpassede produkter som både rengjør, beroliger og gir fuktighet til huden. Enkelte vil oppleve at huden blir rød-prikket eller

bare rød rett etterpå, kanskje kombinert med en følelse av prikking i huden. Dette er helt vanlig og er en midlertidig reaksjon. Det betyr bare at vi har tatt håret ved roten og er et godt tegn. Dette vil avta i løpet av kort tid.

 

Noen kan oppleve små kviser etter en dag eller to, spesielt på overleppe/ansikt, bryst og rygg. Dette er også helt normalt og skyldes at disse områdene har tettere forekomst av talgkjertler som blir stimulert ved voksing. Dette er noe som vil avta ved regelmessig voksing.

 

De 24-48 første timene skal man ikke:

 • Ingen varme bad eller dusj
 • Ingen badstuer, boblebad eller damp behandlinger
 • Ingen soling, hverken naturlig sol, solarium eller Brun-uten-sol/spray-tan
 • Ingen sport, gym eller annen trening
 • Unngå å klø, klore eller berøre det behandlede området spesielt med uvaskede hender
 • Unngå bading
 • Unngå trange klær
 • Ikke bruk deodoranter, kremer, spray, pudder eller andre produkter på det behandlede området

 

Når du vokser deg dras hårene ut av hår-sekkene og disse vil da være åpne i 24-48

timer etter din voksbehandling. Derfor er disse rådene viktige å følge for å unngå å få

bakterier i de åpne hår-sekkene.

 

Aktuelle områder:

Overleppe, hake, hals, legger, lår, bikini, armhuler, bryst, rygg, armer m.m.

Ønskes flere områder behandlet samtidig gis det rabatt, se vår prisliste for mer info på dette.


TCA Peeling

Environ har egne salongbehandlinger som heter TCA Cool Peel. Denne peelen har lav prosent og lav pH, her ligger nøkkelen til de flotte resultatene! Ved denne kombinasjonen trigges cellene i Stratum Basale (et lag i overhuden) til å produsere 4 forskjellige vekstfaktorer som alle bygger opp og reparerer huden. Syke celler reagerer mer på lav pH enn friske celler. Den beste effekten etter en peel kommer etter 2-3 dager.

 

Peelen passer for deg som har akne/aknearr, rynker og fine linjer, grå og gusten hud, pigmenteringer, Rosacea eller for deg som ønsker en generell hudforbedring.

 

Hvem kan ikke få TCA peeling:

 • Om du bruker Roaccutane/Isotretinoin- må vente 6 md. etter avsluttet behandling
 • Om du bruker Tretinoinkrem (A vitaminsyre krem)
 • Diabetes, rådfør deg med lege først
 • Om du bruker Tetracyklin (antibiotika)
 • Nylig utført stråling - må vente 3 md
 • Mikrodermabrasjon - må vente 8 uker
 • Laserbehandlinger - må vente 6 md
 • Voksing og utklemming - vente 2 uker
 • Psoriasis
 • Pågående hudkreft


Microblading

Microblading er en ganske ny, manuell form for permanent makeup. Teknikken består av å implantere pigment ned i huden med et microtynt blad med små nåler. Fordi fargen implanteres nærer hudoverflaten enn ved tradisjonell tatovering, ser hårstråene veldig tynne og skarpe som dine naturlige brynshår. Metoden er ideell for alle som vil fremheve brynene sine. Fargen matches din egen for at hårskråene skal blende inn med dine naturlige hår.

 

Resultatet

Resultatet er en lekker, naturlig og fyldigere bryn. Brynene virker mørkere med en gang, men dette blekner betydelig over en to ukers periode. Det er vanskelig å forutsi hvor godt huden holder på fargen. Resultatet kan vare opptil 18 måneder, og vil gradvis forsvinne. Det er anbefalt påfyll en gang i året for å holde på formen og fargen.

 

Hvem kan ikke få microblading:

 • Gravid og ammende
 • Diabetikere
 • Hypertrofiske arrdannelse
 • Svært fet hud


Viktig info etter behandling

Det vil danne en skorpe som vil falle ut mellom 5–7 dager. Det er svært viktig at du ikke drar ut skorpen men la den falle ut av seg selv. Det skal også brukes en spesialkrem, morgen og kveld til skorpen faller av. Kremen kan du få kjøpt her hos oss for kr 75.

 

Unngå følgende:

 • Direkte sol på brynene etter behandling. Bruk høy solfaktor for å bevare fargen når du er ute i solen
 • Basseng og sauna 1 uke
 • Trening de første 2 dagene
 • Sminke på bryn i 1 uke


LVL-Vippeløft

Length, Volum and Lift- teknikken løfter/bøyer dine egne vipper uten vippeextentions. Vippene virker lengre og det åpne blikket for øyekonturen får en «lifting». Vi kan i samme behandling farge vippene dine så da kan du føle deg vakker til enhver tid. Behandling tar ca. 45 min, med farging ca. 60 min. Vippene vil være bøyd og løftet opptil 6–8 uker.

 

Denne behandlingen er perfekt til deg som:

 • Har irriterte øyne og vil droppe mascara og vippetang
 • Har tynne og rette vipper
 • Ønsker et mer naturlig blikk
 • Ønsker å se mer våken og opplagt ut
 • Ønsker å begrense bruken av make-up

 

Hvem kan ikke få LVL-behandling?

 • Kutt eller sår på øye-området
 • Betennelse i eller på øyelokket
 • Eksem eller psoriasis rundt øynene
 • Allergi for plaster

 

Viktig info etter behandling

Etter behandling skal man ikke ha vann, dampbad, mascara, øyekrem,

sminkefjerner, el. de første 24 timene. Vi anbefaler ny behandling etter 6 uker.


Green Peel

Green Peel ble utviklet av hudlegen Dr. Christine Schrammek i 1958. Datteren Dr. med. Christine Schrammek-Drusio har videreutviklet produktet ved å kombinere det beste fra naturen med det beste fra den medisinske verden. Den bryter ikke ned

huden slik en kjemisk peel gjør, da den har samme pH som hudens egen – styrker hudbarrieren. Produktserien har eksistert i nærmere 60 år og brukt i over 50 land. Med jevnlige Green Peel behandlinger og de svært beroligende, behandlende og

nærende hjemmeproduktene, oppnås en optimal stimulering med minimal belastning på huden.

 

Green Peel®

Green Peel® er kåret til nummer én i verden på naturlig hudfornyelse. Behandlingen kommer i tre styrker og gir synlig forbedring på alle hudtyper og aldersgrupper. Peelingen inneholder ingen kjemiske stoffer som kan irritere huden og kan derfor brukes på sensitiv hud. Green Peel® bekjemper tidlig aldring og tap av spenst i huden, virker effektivt på uren hud, akne, store porer, arr og ujevn hudtone, og gir huden en forfriskende ny glød.

 

Green Peel® Express

Den mildeste av de tre urtepeelingene blir populært kalt “Party Peel”. Årsaken er at huden får en så flott glød etter behandling at du kan gå rett på fest. Den setter i gang prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud.

 

Green Peel®Fresh Up

Den mildeste av de tre urtepeelingene blir populært kalt “Party Peel”. Årsaken er at huden får en så flott glød etter behandling at du kan gå rett på fest. Den setter i gang prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud. Inkluderer lett utklemming, ampulle og maske.

 

Green Peel® Energy

Dette er en dypere variant av den mildeste peelingen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær antirynke behandling 4 ganger årlig, med eventuelle Fresh Up/Express behandlinger imellom. Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen. Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag. Behandlingen forutsetter kjøp av Special Care Cream eller Special Regulating Care Cream à 15ml, kr 195 og Blemish Balm à 15ml, kr 305 som etterbehandling.

 

Green Peel® Classic

Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil en som regel flasse. Etter 5-6 dager kommer en tilbake for en oppbyggende behandling. (Mange bestiller time torsdag, flasser lørdag/søndag og tar etterbehandling mandag/tirsdag.) Du må følge opp behandlingen med tilrettelagte hjemmeprodukter. Resultatet er total hudfornyelse. 2 timer a 60 min med 5-6 dagers mellomrom. Kr 2500 + kjøp av 4 hjemmeprodukter Kr 1887. Tilsammen Kr 4387. Hjemmeprodukter: 1) Herbal Care Lotion 200 Ml Kr 410 2) Special Care/ Special Regulating Care 50 Ml Kr 530 3) Blemish Balm 30 Ml Kr 498 4) Optimum Protection Spf 20, 75 Ml Kr 449

 

Salisylsyre Peel

Salisylsyre er en effektiv behandling mot akne, porer og fet hud. Salisylsyre er svært effektiv i bekjempelsen av bakterier og talg, fører til lett avskalling av det øverste hudlaget, reduserer forekomst av hudormer, og åpner tilstoppede porer. Behandlingen er også effektiv mot solskadet hud. Anbefales i kur à 3 behandlinger med 3–6 ukers mellomrom.

 

Environ Hudpleieserie

Environ® Skin Care produkter er godkjent av Swiss Vitamin Institute for å kontrollere og sikre, at produktene inneholder den oppgitte mengde av vitaminer, deres stabilitet og produktets holdbarhet. Forbrukeren får et kvalitetsprodukt, som er fremstilt og pakket i overensstemmelse med skjerpede betingelser for å beskytte vitaminene. Environs fokus har vært og er forskning på vitamin A. I samtlige tilfeller av hudkreft kan det påvises en mangel på vitamin A. Derfor anbefaler Environ bruk av kremer med HØYE nok doser av Vitamin A og god solbeskyttelse. Hele denne serien har fokus på vitaminer, antioksidanter og peptider. Huden har de samme funksjonene uansett alder og konseptet er å alltid tilføre de essensielle vitaminene og antioksidantene for å ha en optimal, frisk og sunn hud uansett alder. Vi får ikke tilstrekkelige mengder igjennom maten, og mengden synker hver gang vi oppholder oss i dagslys. Huden får best tilførsel ved direkte påføring.

 

Produktene inneholder forskjellige mengder av Vitamin A, og det er derfor viktig å bruke ett «step-up» system for å unngå Retinol reaksjoner som flassing, rødhet og irritert hud. Environ har vitamin A som Retinyl Palmitat i de fleste produktene som hudcellene opptar og gjør det om til Retinol. På denne måten får huden tilført viktig Retinol uten aggressive reaksjoner på hudoverflaten. Derfor er grunnserien med A vitamin fra Environ rangert fra 1–5.

 

Hva gjør vitamin A med huden?

 • Vitaminet beskytter først og fremst cellenes DNA, hvilket er viktig for en sunn og frisk hud
 • Den reparer også celleskader, øker tykkelsen på Stratum Spinosum i overhuden og reduserer solskader som linjer og pigmentering
 • Den bedrer eksem, øker kapasiteten til langerhanscellene (viktige celler i hudens immunforsvar), trigger fibroblastcellene til økt kollagen og elastin produksjon
 • Øker også produksjonen av GAGS som igjen bidrar til økt fuktighet i både dermis (underhuden) og epidermis (overhuden)

 

Hvor fort huden tilpasser seg de forskjellige mengdene Vitamin A, kommer an på hvor mange reseptorer (mottakere) cellen har for disse. Ved daglig påføring av produktene så vil det dannes flere reseptorer og toleransen og opptaket øker.

 

TCA COOL PEEL

TCA Cool Peel er salongbehandlinger. Denne peelen har lav prosent og lav pH, her ligger nøkkelen til de flotte resultatene! Ved denne kombinasjonen trigges cellene i Stratum Basale (et lag i overhuden) til å produsere 4 forskjellige vekstfaktorer som alle bygger opp og reparerer huden. Syke celler reagerer mer på lav pH enn friske celler. Den beste effekten etter en peel kommer etter 2-3 dager.

 

Peelen passer for deg som har akne/aknearr, rynker og fine linjer, grå og gusten hud, pigmenteringer, Rosacea eller for deg som ønsker en generell hudforbedring.

 

Hvem kan ikke få TCA peeling:

 • Om du bruker Roaccutane/Isotretinoin- må vente 6 md. etter avsluttet behandling
 • Om du bruker Tretinoinkrem (A vitaminsyre krem)
 • Diabetes, rådfør deg med lege først
 • Om du bruker Tetracyklin (antibiotika)
 • Nylig utført stråling - må vente 3 md.
 • Mikrodermabrasjon - må vente 8 uker
 • Laserbehandlinger - må vente 6 md.
 • Voksing og utklemming - vente 2 uker
 • Psoriasis
 • Pågående hudkreft

 

Dermapen

Dermapen er en medisinsk klassifisert penn. Det vil si at den kun kan brukes av sykepleiere og leger. Den er kåret til det beste microneedlingutstyret ved flere anledninger. I 2012 ble Dermapen kåret til «Best Professional Skin Rejuvenation Device» på THE Aesthetic Show i Las Vegas av personer som utøver estetisk medisin i USA.

 

Hvordan fungerer microneedling?

 • Microneedling lager mange og tynne kanaler inn i epidermis og dermis, og bruken av hyaloronsyre, peptider, growth factors og vitaminer og gjør at huden får tilført disse stoffene helt ned i dypet for oppbygging og generering.
 • Denne perforeringen av huden lager ingen skader i huden, men huden blir lurt og tror den blir skadet og responderer derfor ved og umiddelbart frigi vekststoffer.
 • Huden leges, nye kollagen -og elastinfibre dannes og huden fornyes og blir strammere.

 

Arrbehandling

 • De små skarpe nålene perforerer de vertikale og horisontale arrkantene og bryter ned harde kollagenfibre som er bundet fast i underhuden, samtidig som nye kapillærer kommer til og forsyner det gamle arrvevet med mer blod. I tillegg stimuleres produksjon av nytt kollagen og elastin, som fyller arret med nytt vev fra bunnen og opp.
 • Dermapen penetrerer huden ca. 90 ganger per sekund, og har en justerbar nåldybde fra 0,25 mm til 2,5 mm, avhengig av området som skal behandles. Dermapen reduserer rynker og linjer og gir en fastere og yngre hud. Ofte ses en synlig forbedring av den generelle hudtilstand allerede etter 1 behandling!
 • Dermapen behandlingen hjelper mot:
 • Oppstramming av huden, hudforbedring
 • Pigmenteringer
 • Akne arr
 • Fine linjer, også rundt øyne og munn
 • Forminsker store porer
 • Jevner og myker opp strekkmerker
 • Bedrer kirurgiske og traumatiske arr
 • Gir ny, glødende hudoverflate

 

Effekten skjer gradvis etter hver behandling. 3-5 behandlinger gir vanligvis de beste resultatene. Behandlingen kan gjentas hver 4-6. uke og det tar ca. 30-45 minutter å behandle et ansikt.

 

Etterbehandling

Etter behandling vil du bli varm og lett til medium rød (solbrentrød) i huden. Dette vil forsvinne i løpet av det første døgn, og du kan bruke make-up etter et døgn. Huden kan oppleves som stram og tørr, og flassing kan forekomme etter 4-5 dager. Du bør bruke solfaktor og skal unngå soling en periode etter behandlingen.

 

De aktive ingrediensene og virkestoffene som brukes i en behandling med Dermapen er av høyeste oppnåelig konsentrat og kvalitet som er basert på naturlige virkestoffer som lavmolekylær hyaluronsyre og vitaminer. Tilsammen aktiverer disse hudens egne celler og kollagen til regenerering og på den måte reduserer rynker og linjer, og gir deg en yngre hud. Dermapen er fantastisk til behandling av slapp hud på hals og solskadet hud på bryst/décolleté.

 

Hvem kan ikke få dermapen?

 • Pågående akne eller betennelse i huden
 • Eksem
 • Akne rosacea/dermatitis
 • Gravide/ammende
 • Allergi mot kirurgisk stål
 • Hudkreft

 

Virkningsmekanismen av microneedling.

Etter perforasjon av arret kommer kapillærer

og fibroblaster gjennom det tidligere arrvevet.

 


LVL-Vippeløft

Length, Volum and Lift- teknikken løfter/bøyer dine egne vipper uten vippeextentions. Vippene virker lengre og det åpne blikket for øyekonturen får en «lifting». Vi kan i samme behandling farge vippene dine så da kan du føle deg vakker til enhver tid. Behandling tar ca. 45 min, med farging ca. 60 min. Vippene vil være bøyd og løftet opptil 6–8 uker.

 

Denne behandlingen er perfekt til deg som:

 • Har irriterte øyne og vil droppe mascara og vippetang
 • Har tynne og rette vipper
 • Ønsker et mer naturlig blikk
 • Ønsker å se mer våken og opplagt ut
 • Ønsker å begrense bruken av make-up

 

Hvem kan ikke få LVL-behandling?

 • Kutt eller sår på øye-området
 • Betennelse i eller på øyelokket
 • Eksem eller psoriasis rundt øynene
 • Allergi for plaster

 

Viktig info etter behandling

Etter behandling skal man ikke ha vann, dampbad, mascara, øyekrem,

sminkefjerner, el. de første 24 timene. Vi anbefaler ny behandling etter 6 uker.

BEHANDLINGER

HUDPLEIE

Wax

TCA Peeling

Microblading

LVL-Vippeløft

Green Peel

NEGLDESIGN

Express Beauty  •  Man-fre: 10–21, lør: 10–19